Неделя, 12 Юли 2020

Преслава прецаква Елена Паришева

Печат Е-мейл
31 Юли 2010

Елена Паришева и ПреславаНова война се разгоря по време на концертите от лятното турне на "Пайнер". Тя е между две доскорошни приятелки - Преслава и Елена Паришева. Блондинката непрестанно недоволства, че по време на хитовия им дует "Пия за теб" нейният микрофон е доста намален и гласът й почти не се чува, когато запява редом до пищната добричлийка.

През пет минути по време на репетициите Паришева тъпче нервно около тонрежисьорите и им се примолва да увеличат максимално микрофона й, за да може да изпъкне по-ярко на фона на далеч по-гласовитата Преслава.

Последната пък хич не се съобразява, че пее в дует и през цялото време изземва водещата роля. Докато тече музиката пък, прави импровизации и говори на публиката. В мига, когато Елена се опитва да направи същото, веднага я прекъсва. След петия концерт в Русе Елена избягала зад кулисите, където се разплакала и казала, че не издържа вечно да свири втора цигулка.

източник: Галерия

Прочита: 4788

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.