Събота, 23 Юни 2018

Синът на Тони Стораро - Фики, с пълна шестица прекрачи прага на националното музикално училище "Любомир Пипков"

Печат Е-мейл
03 Юли 2010

Синът на Тони Стораро - Фики (вдясно)Освен суперуспешните си хитове и все по-нарастващата си популярност Тони Стораро има още един повод за радост. Големият му син Фики бе приет в националното музикално училище "Любомир Пипков" с профил "Поп и джаз пеене", при това с пълна шестица.

Топзвездата на Diapason Records е особено щастлив от факта, че синът му сам се е насочил към музиката. "Оставил съм и двете си деца да изберат своя път в живота. Не съм ги подтиквал по никакъв начин да се ориентират към пеенето, но и двамата искат да се занимават с музика. Разбира се, изцяло подкрепям избора им", категоричен е Човека-глас.

Фики, който явно е наследил дарбата на баща си, изобщо не е имал колебания относно това в какво училище да кандидатства. Големият син на Тони Стораро сам взел решенето да се яви на изпити след 8-и клас в националното музикалното училище "Любомир Пипков" в София. Вокалните му умения били оценени високо и той бил приет с пълно (6) в профил "Поп и джаз пеене". Звездният му баща не крие радостта си от успехите на своя наследник. "Много съм щастлив, че той избра да се занимава с пеене, защото наистина има талант. Не го казвам, защото е мой син, а защото наистина е така и фактът, че на тези трудни изпити е получил най-високата възможна оценка, е показателен", не крие гордостта си изпълнителят на "2-те сладурани".

Певецът на годината предвещава бляскаво бъдеще на наследника си Фики, макар едва сега да прави първите си професионални стъпки. "Най-доброто пожелание, което мога да отправя към него, е да задмине моите успехи", каза още Тони Стораро.

Топзвездата на Diapason Records признава, че в скоро време може и да изненадат публиката с един семеен дует.

Прочита: 4130

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.