Петък, 20 Април 2018

Дамбовеца спонсорира Преслава и Елена

Печат Е-мейл
26 Юни 2010

Преслава и Пламен СтояновФирмата на Пламен Стоянов блесна в клип на двете певици

Пламен Стоянов-Дамбовеца, който доби популярност покрай акцията „Октопод", се прояви и като радетел за модерна и качествена българска музика. Милионерът е спонсор не на кого да е, а на едни от най-големите звезди в попфолка - Преслава и Елена.

Никой обаче не бива да си мисли, че Дамбовеца е хвърлил пари във фолка за едното благодаря. Като е спонсорирал Преслава и Елена, бизнесменът всъщност е направил реклама на фирмата си „Екометал инжинеринг". Седмици след като Стоянов бе обвинен за участие в схема за източване на „Кремиковци", компанията му блесна в клипа на песента „Пия за теб". Парчето е дует на Преси и Елена.

„С която иска той да бъде, не завиждам. Ще я превърне в едно разбито нищо", запява първия куплет на хита Преслава. В този момент на екрана се изписва „Екометал инжинеринг.

Рекламата на фирмата на Дамбовеца е елегантна - в никакъв случай не се натрапва на зрителите. Самите певици пожелали да се кълчат на негова територия - кариерите в квартал Кремиковци. Мястото било подходящо, тъй като създавало впечатление за прерия нейде из Дивия запад. Кариерите, собственост на Дамбовеца, идеално допълвали каубойската визия на Преси и Елена.

източник: Уикенд

Прочита: 3810

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.